Voetreflexzone therapie


voetreflexologie

Het hele lichaam is geprojecteerd op de voet waarbij, net zoals bij acupunctuur, de voetreflexzone gericht is op het zelfgenezend vermogen van de mens. De therapie bestaat uit een drukpuntmassage van de voet waardoor klachten elders in het lichaam behandeld worden. Op de voeten bevinden zich de reflexzones die corresponderen met de organen, klieren, zenuwen, hormonen, botten en weefsels. Door toepassing van de therapie wordt de energie bevorderd en komt het lichaam in een energetische balans.
Vele jaren ervaring in de praktijk heeft ons geleerd dat deze therapie zeer goed werkt voor allerlei klachten die met organen samenhangen maar ook kunnen voortkomen uit stress, psychische- en/of hormonale klachten.

In aanvang wordt één keer per week behandeld waarna de frequentie over een steeds langere termijn wordt uitgesmeerd. Afhankelijk van de klacht(en) zullen in totaal ongeveer vijf tot tien behandelingen nodig zijn.

Voetzonereflextherapie wordt in principe niet vergoed.
Als de behandeling in combinatie met acupunctuur wordt verricht kan er vergoeding plaatsvinden door de verzekeraar afhankelijk van de aanvullende verzekering.

voeten

Terug naar boven